27.04.2015 01:32 2658 0

Jau otrdien, 28. aprīlī, Jelgavā, sporta kompleksā „Rullītis” sākot no plkst. 19:00 norisināsies DISCOMANIA OILHEAD 2014/2015 18. posms, kurš būs pirmspēdējais čempionātā un otrais Rullītī šajā sezonā. Plānojas, ka būs ap 15 grādiem un...lietus, bet vai tā reāli būs, tad jau redzēs. Ļoti ticams, ka atkārtosies rudens posma scenārijs, kad uz fināliem riktīgi nogāza. Tā kā, sagatavojaties slapjajam posmam, kas sezonas izskaņu padarīs vēl neprognozējamāku.

 

Agrā pavasara posms Jelgavā ir ļoti pateicīgs, jo mēs būsim pirmie, kas brauks ar svaigi sagatavotiem gokartiem (kopskaitā 15 gab.) ar pilnīgi jaunām riepām.

Iepriekšējā posmā bija problēma ar apgaismojumu, jo nepaspējām izbraukt finālus līdz tumsas iestāšanās, bet šoreiz trases saimnieks solīja speciāli mums ierīkot pagaidu apgaismojumu, par ko PALDIES viņam!

 

Jelgavas posms būs ļoti izšķirošs gandrīz visās klasēs - PRO klasē joprojām notiek cīņa par čempiona titulu un trešo vietu; VV klasē cīņas ir analoģiskas, bet smagajā klasē sīva cīkstēšanās notiek par 3. vietu, uz kuru pretendē 6 (!) dalībnieki, kuru starpā ir tikai 19 punkti (pēc reducēšanas). Ņemot vērā, ka ir reāla iespēja, ka būs slapjā gonka, tad domājams būs interesanti.

 

Provizoriskā trases konfigurācija ir redzama bildē, bet tā vēl tiks izpētīta pirmdien vakarā - vairāk tiks papētīts šī džokerapļa efekts un drošība.

 

Tāpat pēc šī posma kopvērtējuma tabulās būs redzami reālie punkti jeb visiem dalībniekiem tiks "izņemti ārā" 2 sliktākie posmi.

 

Tie, kas vēl nav pieteikuši savu dalību aktuālajam posmam, ir pēdējais brīdis to izdarīt! Kā arī aicinu visus saģērbties atbilstoši gaidāmajiem laikapstākļiem un ierasties laicīgi, pirms septiņiem, lai tomēr censtos sacīkstes nobeigt tikai nelielā tumsiņā!

 

Tiekamies trasē un GĀZI GRĪDĀ!!!