01.08.2015 11:24 3060 3

Beidzot esam sakoloktējuši un sagaidījuši no mūsu atbalstītājiem AD Parts visas balvas un varam organizēties uz apbalvošanu.

Noslēguma sacensības, kā parasti, tiek rīkotas ar kādu "odziņu" un šoreiz tā būs neparasta trase, kas uz divām dienām tiks izveidota Pārdaugavā Uzvaras parkā. Trasē tiks izmantoti 15 SK "Rullītis" gokarti un tās garums būs aptuveni 700 metri.

Sacensības un čempionāta apbalvošana norisināsies 14. augustā sākot no plkst. 18:00, bet pirms tam no plkst. 17:00 notiks brīvie treniņi (8 minūtes - EUR 10,-), kas būtu ieteicami visiem, jo trase ir izveidota pa parka celiņiem un ir nepieciešama "piešaušnās". Sacensību formāts būs tradicionālais DISCOMANIA OILHEAD sacensībām - kvalifikācija (5 minūtes), pusfināli (6 minūtes), fināli (7 minūtes), džokeraplis. Šoreiz gan nebūs svara klases, bet gan visi tiks "samesti vienā katlā", ja laiks atļaus, tad izmantosim atsvarus (10, 15, 20 kg), izlīdzot svaru līdz 85 kg (+/- 5 kg). Kā parasti noslēguma sacensībās, pie medaļām tiks 10 labākie dalībnieki. Dalības maksa - EUR 25.00.

Pēc sacensībām notiks DISCOMANIA OILHEAD 2014/2015 sezonas apbalvošana un pēc tam pasēdēšana parciņā...:)

 

Visi, kas vēlas piedalīties sacensībās, piesakaties, kā parastam čempionātam - caur saviem profiliem, bet kuriem nav savu profilu, sūtiet e-pastu uz kartingi@discomania.lv. Protams, vēlams, lai uz sacensībām vai vismaz uz apbalvošanas ceremoniju ierodas visi laureāti - Artūrs Bonders, Edgars Nedzveckis, Jānis Petrānis, Agris Ozoliņš, Kārlis Briedis, Kaspars Dolgis, Kārlis Priedītis, Nauris Garoza, Emīlija Bertāne, Ričards Freibergs, Artūrs Jāņkalns un Arnis Jurgels, lai nebūtu balvas, kausi vai medaļas jāatdot kādam citam...:)

 

Domājams, sacensības būs aizraujošas...tāpēc tiekamies trasē!!!