25.08.2015 00:29 3090 3

Vasara ir aizgājusi vēja spārniem, tā īsti nemaz neatnākot...:).., bet jaunā DISCOMANIA OILHEAD 2015/2016 sezona gan tuvojas arvien tuvāk.

Jaunājā sezonā būs vairākas izmaiņas:

  • tiks izveidota jauna klase - PRO XL. Tajā tiks aicināti visi pieredzējošākie "smagsvari" (sākot no 89 kg). Šīs klases "debitanti", būs pagājušās sezonas Smagās svara klases pirmais desmitnieks - Kārlis Priedītis, Mareks Astašovs, Nauris Garoza, Edgars Astašovs, Artūrs Jāņkalns, Arnis Jurgels, Bruno Freibergs, Artūrs Cintiņš, Jānis Keišs un Viktoras Mališauskas. Jaunās klases izveidošana dos iespējas ne tik pieredzējošiem braucējiem cīnīties par kopvērtējuma trijnieku un balvām.

 

  • tiks piesaistīti profesionāli sacensību tiesneši, kas piedalās Baltijas un Latvijas čempionātu tiesāšanā.

 

  • tiks palielināts braukšanas laiks līdz 21 minūtei, līdzšinējo 17 minūšu vietā. Tagad kvalifikācija ilgs 6 minūtes, pusfināli - 7 minūtes un fināli - 8 minūtes. Ņemot vērā minūšu palielinājumu, tiks mainīta ar dalības maksa - uz EUR 25, līdzšinējo EUR 20 vietā.

 

  • pirms posmiem tiks atļauti treniņi, kas norisināsies 50 minūtes pirms sacensību sākuma vienlaikus ar reģistrēšanos sacīkstēm.

 

  • kvalifikācijā arī norisināsies datorizēta gokartu izloze. Šāda veida izloze ļaus ietaupīt laiku kvalifikācijas gokartu sadalē.

 

  • nākamās sezonas izbraukuma plānojas uz Lietuvu. Kurā trasē tas notiks, par to tiks izlemts nedaudz vēlāk, jo kaimiņos ir ļoti daudz labu trašu.

 

Bez sezonas jaunumiem, ļoti svarīgs jautājums ir par Jelgavas trasi RULLĪTIS. Iepriekšējās sezonās mēs uz RULLĪTI devāmies otrdienas vakaros, bet ņemot vērā, ka Jelgavā nav apgaismojuma, tad fināli parasti notika jau pa tumsu un pārsvarā pa lietu, kas robežojās ar diezgan ekstrēmu un bīstamu braukšanu. Ideja ir Jelgavas posmus pārnest uz sestdienām plkst. 12:00. Bet pirms tam gribētos uzzināt Jūsu viedokli šajā sakarā, lai varētu sastādīt jaunās sezonas kalendāru.

Aptaujas anketa ir pieejama šeit un, lūdzu, visus līdz 28. augustam (ieskaitot) aizpildiet to un pēc tam atkarībā no rezultātiem tiks izsludināti jaunās sezonas pirmie posmi.

 

Gaidu atbildes un sekojiet informācijai!