10.05.2015 11:57 2704 0

Otrdien, 12. maijā, SK 333, sākot no plkst. 19:00 norisināsies DISCOMANIA OILHEAD pēdējais, 19. posms. Solās būt ļoti labi laikapstākļi, līdz pat +19 grādiem, bet tā ir tikai prognoze...:)

 

Trases konfigurācija būs garais aplis ar āķi, pa pulksteni, ar džokeri caur parabolu (attēlā). Šāda konfigurācija pēdējo reizi mūsu čempionātā tika izmantota pirms gada – iepriekšējās sezonas pēdējā posmā.

 

Pēdējā posmā ir sagaidāmas vēl vairākas cīņas par pjedestāla vietām – PRO klasē par trešo vietu (5 punktu starpība) starp Valtu Tenteru un Jāni Petrāni; VV klasē ļoti spraiga cīņa (1 punkta starpība) būs par čempiona titulu starp Kārli Briedi un Agri Ozoliņu; smagsvaru klasē arī par trešo vietu (9 punktu starpība) starp Nauri Garozu un Edgaru Astašovu. Tā kā sacīkstes būs interesantas, jo visās klasēs trijnieks vēl nav skaidrs.

 

Tāpat, par godu pēdējam posmam būs ilgāks braukšanas laiks par to pašu naudu (EUR 20.00) un pēc sacīkstes pīrādziņi ar sulu un šampanieti (tiem, kas nebūs pie stūres...:)..), arī par to pašu naudu...:). Tā kā aicinu tos, kam laiks „nespiež” ieplānot laiku pēc posma, lai nedaudz pakavētos atmiņās par iepriekšējo sezonu un parunāt par nākamo.

 

Aicinu visus, kas vēl nav pieteikušies sacensībām – izdariet to, izmantojot savus profilus vai sliktākā gadījumā, sūtiet pieteikuma e-pastus uz kartingi@discomania.lv.

 

Tiekamies trasē un GĀZI GRĪDĀ!!!